Schoonmaakbedrijf CMI

‘Groots in schoonmaakdiensten’

Schoonmaakbedrijf C.M.I. is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1989. Inmiddels heeft zoon Mario Rijnsburger het bedrijf van zijn ouders overgenomen, met in het portfolio nog altijd een aantal klanten vanaf het eerste uur. We zijn er trots op dat we onze missie, het langdurig aangaan van zakelijke relaties door het leveren van goede schoonmaakdiensten, al dertig jaar waarmaken.

C.M.I. is een persoonlijk schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor scholen kantoren en praktijken, met als verzorgingsgebied Almere en omstreken plus Het Gooi.

Onze kracht bestaat uit betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. ‘Weten wie je over de vloer krijg’ en snel rechtstreeks kunnen communiceren zien we als een groot voordeel van werken met een kleinschalig schoonmaakbedrijf als C.M.I. Onze manier van werken is gericht op het aangaan van een prettige zakelijke relatie, en het leveren van een uitstekende kwaliteit schoonmaakdiensten. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vinden we vanzelfsprekend.

Close Menu