Schoonmaakbedrijf CMI

‘Ruim drie decennia sterk in schoonmaakwerk’

C.M.I. is een familiebedrijf, opgericht op 15 februari 1989. In 2019 vierden we ons 30-jarig jubileum, wat betekent dat we al 3 decennia gespecialiseerd zijn in schoonmaakwerk. We zijn met name gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud van scholen, kerken en kantoren.

Voor ons is een goede verstandhouding plus het kunnen bieden van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Een van de pijlers van C.M.I. is dan ook zorgdragen voor continuïteit van de kwaliteit van onze schoonmaakwerken.

Van meet af aan hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren als kleinschalig, persoonlijk, flexibel en betrokken schoonmaakbedrijf. We geloven in de kracht van korte lijnen op het gebied van aanspreekbaarheid en verantwoordelijkheid, en het bouwen aan betrouwbaarheid doordat u uw schoonmaakwerkzaamheden overlaat aan één en dezelfde persoon.

Inmiddels heeft Mario Rijnsburger het stokje van zijn ouders overgenomen en zet hij zich met groot enthousiasme in om de bestaande klantenkring – sommige relaties zijn al 30 jaar klant van C.M.I. – te onderhouden en verder uit te bouwen.

30 gespecialiseerd in schoonmaakwerk

C.M.I. is een prettig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor Almere en Het Gooi. Met veel zorg verzorgen wij voor u schoonmaakwerkzaamheden aan kantoren, praktijken, scholen en kerken. Wij verzorgen voor u o.a.: schoonmaakonderhoud, glasbewassing, kantoorreiniging, vloerreiniging en vloeronderhoud, toiletten reiniging, prullenbakken lege, afvalzakken vervangen, vloeren wissen, vloeren dweilen, stofzuigen, het afnemen van bureaus en computers, radiotoren afnemen, spinrag verwijderen, randen en richels afnemen, graffiti verwijdering.

Close Menu